Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850| Назва: | Технологія кормів з основами кормовиробництва | 
| Автори: | Маркова, Наталія Валентинівна Маркова, Наталья Валентиновна Markova, Nataliya  | 
| Ключові слова: | корми продукція тваринництва кормовиробництво технологія заготівлі якість кормів морфологічні особливості  | 
| Дата публікації: | 2014 | 
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Технологія кормів з основами кормовиробництва: методичні рекомендації щодо проведення навчальної практики [Електронний ресурс] : для студ. денної форм навч. напряму підготовки 6.090102 "ТВППТ" / уклад. Н. В. Маркова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 64 с. | 
| Опис: | Збільшення виробництва продукції тваринництва: м’яса, молока, вовни, яєць та інших неможливе без створення міцної кормової бази. Джерелами кормів є природні кормові угіддя, сіяні польові кормові культури, корми промислового виробництва та інші. Значна частка всіх кормів виробляється у польовому кормовиробництві на основі його інтенсифікації, з використанням прогресивних технологій вирощування кормових культур. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850 | 
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Markova_N.TKOK_NP.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.