Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5473
Назва: Організація робочих процесів у тваринництві
Автори: Іваненко, Тетяна Яківна
Ivanenko, Tetyana
Ключові слова: планування виробництва
організація оплати праці
поголів’я худоби
план парування корів і телиць
строки надходження худоби
прирости живої маси
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Організація робочих процесів у тваринництві [Електронний ресурс] : робочий зошит для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" денної форми навчання факультету ТВППТ СБ / уклад. Т. Я. Іваненко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 31 с.
Короткий огляд (реферат): Дисципліна "Організація виробничих процесів у тваринництві" має теоретико-прикладний характер і ґрунтується на попередньому засвоєнні ряду економічних і технологічних дисциплін та передбачає засвоєння здобувачами вищої освіти загальних економічних законів, закономірностей, категорій і форм їх проявлення в цій галузі, основних напрямів, шліхів, резервів і факторів підвищення ефективності виробництва тваринницької продукції та її конкурентоспроможності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5473
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Orhanizatsiia robochykh protsesiv u tvarynnytstvi.pdf434,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.