Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5623
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кириченко, Віктор Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Kyrychenko, Viktor | - |
dc.contributor.author | Кот, Стах Петрович | - |
dc.contributor.author | Kot, Stah | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-15T07:16:55Z | - |
dc.date.available | 2019-04-15T07:16:55Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Кириченко В. А. Мікробіологія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / В. А. Кириченко, С. П. Кот. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 181 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5623 | - |
dc.description.abstract | Курс лекцій «Мікробіологія молока і молочних продуктів» забезпечує формування у здобувачів вищої освіти базових знань з мікробіології виробництва молочних продуктів, як на рівні сировинних ресурсів, так і на рівні формування якості готової продукції, що дасть змогу майбутньому фахівцеві галузі впливати на якість та безпечність даного виду продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | Зберігання молока | uk_UA |
dc.subject | обробка молока | uk_UA |
dc.subject | методи обробки молока | uk_UA |
dc.subject | Дефекти молока | uk_UA |
dc.subject | Кисломолочні продукти | uk_UA |
dc.subject | Мікробіологічний контроль | uk_UA |
dc.subject | Класифікація заквасок | uk_UA |
dc.subject | Мікрофлора сирів | uk_UA |
dc.title | Мікробіологія молока і молочних продуктів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv.pdf | 963,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.