Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5623
Назва: Мікробіологія молока і молочних продуктів
Автори: Кириченко, Віктор Анатолійович
Kyrychenko, Viktor
Кот, Стах Петрович
Kot, Stah
Ключові слова: Зберігання молока
обробка молока
методи обробки молока
Дефекти молока
Кисломолочні продукти
Мікробіологічний контроль
Класифікація заквасок
Мікрофлора сирів
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кириченко В. А. Мікробіологія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / В. А. Кириченко, С. П. Кот. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 181 с.
Короткий огляд (реферат): Курс лекцій «Мікробіологія молока і молочних продуктів» забезпечує формування у здобувачів вищої освіти базових знань з мікробіології виробництва молочних продуктів, як на рівні сировинних ресурсів, так і на рівні формування якості готової продукції, що дасть змогу майбутньому фахівцеві галузі впливати на якість та безпечність даного виду продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5623
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv.pdf963,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.