Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5623
Title: | Мікробіологія молока і молочних продуктів |
Authors: | Кириченко, Віктор Анатолійович Kyrychenko, Viktor Кот, Стах Петрович Kot, Stah |
Keywords: | Зберігання молока обробка молока методи обробки молока Дефекти молока Кисломолочні продукти Мікробіологічний контроль Класифікація заквасок Мікрофлора сирів |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Кириченко В. А. Мікробіологія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / В. А. Кириченко, С. П. Кот. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 181 с. |
Abstract: | Курс лекцій «Мікробіологія молока і молочних продуктів» забезпечує формування у здобувачів вищої освіти базових знань з мікробіології виробництва молочних продуктів, як на рівні сировинних ресурсів, так і на рівні формування якості готової продукції, що дасть змогу майбутньому фахівцеві галузі впливати на якість та безпечність даного виду продукції. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5623 |
Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv.pdf | 963,9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.