Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/632
Назва: Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями.
Органолептическая оценка мяса кроликов, вырощенных по разным технологиям.
The organolept estimation meat of rabbit grown from different technology.
Автори: Коцюбенко, Ганна Анатоліївна
Петрова, Олена Іванівна
Коцюбенко, Анна Анатольевна
Петрова, Елена Ивановна
Kotsyubenko, Anna
Petrova, Olena
Ключові слова: Кролятина
тушка
аромат
колір
консистенція
Кролики
тушка
аромат
цвет
консистенция
Rabbits
carcass
flavor
color
consistency
Дата публікації: 2012
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями.
Короткий огляд (реферат): Досліджені органолептичні показники м’яса кролів у тушці при забої, а також після термічної обробки. Найкращу оцінку отримали зразки, які були взяті від стада кролів, яких було вирощено за еко-технологією. Найгірша оцінка виявлена у зразків, взятих у кролів, вирощених при технології техно-кролівництво.
Исследованы органолептические показатели мяса кроликов в тушках при забое, а также после термической обработки. Наилучшую оценку получили образцы, которые были взяты от стада кроликов, которые выращивались по эко-технологии. Наихудшая оценка выявлена у образцов, взятых у кроликов, вырощеных при технологии техно-кролиководство.
The organolept indexes of meat of rabbit are investigational in carcasses at a coalface, and also after heat treatment. The best estimation was got by standards, that were taken from the herd of rabbit that was grown on eco-technology. The worst estimation is educed at the standards taken for rabbit, grown at technology rabbit techno.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/632
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття 4.doc63,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.