Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1601-1610 зі 2030.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Вплив соціального рангу на власну продуктивність ремонтних свинокЛихач, Анна Василівна; Likhach, Anna; Лихач, Вадим Ярославович; Likhach, Vadym; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Фаустов, Ростислав Вікторович; Faustov, Rostislav
2020Вплив відокремленого вирощування молодняку свиней з різною стресовою чутливістю на його продуктивні якостіЛихач, Вадим Ярославович; Likhach, Vadym; Лихач, Анна Василівна; Likhach, Anna; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Фаустов, Ростислав Вікторович; Faustov, Rostislav
2018«Гепасорбекс» - вирішення проблеми мікотоксинів у промисловому свинарствіЛихач, Вадим Ярославович; Likhach, Vadym; Лихач, Анна Василівна; Likhach, Anna; Фаустов, Ростислав Вікторович; Faustov, R.; Леньков, Леонід; Lenkov, L.
2018Гістоструктурний аналіз м’язової тканини свиней, вирощених в умовах промислової технологіїЛихач, Вадим Ярославович; Likhach, Vadym; Лихач, Анна Василівна; Likhach, Anna; Фаустов, Ростислав Вікторович; Faustov, R.
2021Основи фахової діяльностіНежлукченко, Тетяна Іванівна; Калиниченко, Галина Іванівна; Kalinichenko, Galina
2021Гігієна тваринБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2021Удосконалення основних процесів системи НАССР в умовах м’ясопереробного підприємства ФОП “Шкуринський О. М.”Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Starodubets, Aleksey, scientific director; Спіра, В. Р.
2021Удосконалення засобів вимірювання технологічних виробництв в умовах ФОП “Шкуринський О. М.” м. МиколаївСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Starodubets, Aleksey, scientific director; Пастушков, А. С.
2021Порівняльний аналіз мікробіологічних способів визначення якості молока і молочнокислих продуктівКрамаренко Сергій Сергійович, науковий керівник; Kramarenko Sergej, scientific director; Юлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Осіпов, Д. О.
2021Технологія виробництва пельменів в умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. МиколаївПідпала Тетяна Василівна, науковий керівник; Podpalaya Tatiana, scientific director; Бадюл, Д. М.