Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 341 до 345 з 345
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Oцінкa впливу тривaлoсті збeрігaння кислoмoлoчних прoдуктів нa їх фізикo-хімічні тa мікрoбіoлoгічні пoкaзникиГалушко Ірина Анатоліївна, науковий керівник; Galushko Irina, scientific director; Луцишин, В. A.
2021Біотехнологічні аспекти створення функціональних продуктівГорбатенко Ігор Юрійович, науковий керівник; Horbatenko Ihor, scientific director; Кумпан, В. В.
2021Порівняльний аналіз ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктахЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Іванов, О. А.
2021Дослідження ефективності іммобілізації клітин пробіотичних мікроорганізмівЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Луговий Сергій Іванович, науковий керівник; Lugovoy Sergey, scientific director; Зубченко, В. О.
2021Порівняльний аналіз технологій отримання поліштамових пробіотиківГиль Михайло Іванович, науковий керівник; Gill, Mikhail, scientific director; Бондарчук, В. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 341 до 345 з 345