Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10346
Назва: Дослідження мікробіологічних показників м'яса різних тварин
Автори: Каратєєва Олена Іванівна, науковий керівник
Karateeva Helena, scientific director
Саготьян, А. О.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Саготьян А. О. Дослідження мікробіологічних показників м'яса різних тварин : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. І. Каратєєва . Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с.
Короткий огляд (реферат): Об’єкт досліджень – мікробіологічні показники м'яса різних тварин. Предмет досліджень – аналіз ступеня бактеріологічного обсіменіння мяса тварин різних видів. Мета досліджень – дослідити мікробіологічні показники м'яса різних тварин та його якість і безпечність по бактеріологічного обсіменінню.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10346
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Саготьян.pdf505,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.