Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10346
Назва: | Дослідження мікробіологічних показників м'яса різних тварин |
Автори: | Каратєєва Олена Іванівна, науковий керівник Karateeva Helena, scientific director Саготьян, А. О. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Саготьян А. О. Дослідження мікробіологічних показників м'яса різних тварин : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. І. Каратєєва . Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с. |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт досліджень – мікробіологічні показники м'яса різних тварин. Предмет досліджень – аналіз ступеня бактеріологічного обсіменіння мяса тварин різних видів. Мета досліджень – дослідити мікробіологічні показники м'яса різних тварин та його якість і безпечність по бактеріологічного обсіменінню. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10346 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Саготьян.pdf | 505,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.