Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10348
Назва: | Технологія виробництва йогуртів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» |
Автори: | Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник Tribrat Ruslan, scientific director Крамаренко Олександр Сергійович, науковий керівник Kramarenko Alexander, scientific director Артеменко, А. О. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Артеменко А. О. Технологія виробництва йогуртів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. кер. : Р. О. Трибрат, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 81 с. |
Короткий огляд (реферат): | Практичне значення. Отримані результати дозволять проводити більш науково обґрунтовані заходи, щодо контролю якості виробництва йогуртів, що пов’язано з неякісною сировиною, її фальсифікацією, порушенням технології виготовлення молочних продуктів тощо. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10348 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Артменко.pdf | 1,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.