Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10363
Title: Технологія виробництва голубців в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаїв
Authors: Petrova Olena, scientific director
Петрова Олена Іванівна, науковий керівник
Кужілко, А. П.
Issue Date: 2021
Citation: Кужілко А. П. Технологія виробництва голубців в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 69 с.
Abstract: У кваліфікаційній дипломній роботі здійснено аналіз сучасного стану виробництва голубців; представлено огляд асортименту голубців; визначені вимоги до сировини та сформовані вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників якості голубців. Також описано технологію виробництва голубців та складено технологічну систему виробництва
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10363
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кужилко.pdf784,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.