Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10369
Назва: Технологія виробництва грудинки в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв
Автори: Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha Ludmila, scientific director
Галаєва, І. В.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Галаєва І. В. Технологія виробництва грудинки в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 62 с.
Короткий огляд (реферат): Об’єкт: Технології виробництва м’ясопродуктів з використанням різних розсолів. Мета: Проаналізувати технологічний процес виготовлення варено–копчених виробів із свинини за двох способів. Аналіз діючої на підприємстві технологій виготовлення варено–копчених грудинок. Аналіз параметрів технологічних операцій виготовлення варено–копчених грудинок. Розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині. Вихід готової продукції та оцінка якості. Економічна ефективність порівнюваємих способів. Основні методики досліджень: Розрахунки виконували за стандартними формулами. Оцінку якості визначали за методиками Л.В. Антіпової 2001. Результати досліджень: В роботі проаналізовано два способи виготовлення варено–копчених виробів із свинини, обґрунтовано розрахунки продуктового балансу виготовлення цих виробів та параметри основних технологічних операцій. Основні висновки і пропозиції: На підставі досліджень обґрунтовано доцільність впровадження способу приготування варено–копчених грудинок виготовлених при солінні у багатокомпонентних розсолах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10369
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петренко.pdf459,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.