Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10369
Title: Технологія виробництва грудинки в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв
Authors: Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha Ludmila, scientific director
Галаєва, І. В.
Issue Date: 2021
Citation: Галаєва І. В. Технологія виробництва грудинки в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 62 с.
Abstract: Об’єкт: Технології виробництва м’ясопродуктів з використанням різних розсолів. Мета: Проаналізувати технологічний процес виготовлення варено–копчених виробів із свинини за двох способів. Аналіз діючої на підприємстві технологій виготовлення варено–копчених грудинок. Аналіз параметрів технологічних операцій виготовлення варено–копчених грудинок. Розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині. Вихід готової продукції та оцінка якості. Економічна ефективність порівнюваємих способів. Основні методики досліджень: Розрахунки виконували за стандартними формулами. Оцінку якості визначали за методиками Л.В. Антіпової 2001. Результати досліджень: В роботі проаналізовано два способи виготовлення варено–копчених виробів із свинини, обґрунтовано розрахунки продуктового балансу виготовлення цих виробів та параметри основних технологічних операцій. Основні висновки і пропозиції: На підставі досліджень обґрунтовано доцільність впровадження способу приготування варено–копчених грудинок виготовлених при солінні у багатокомпонентних розсолах.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10369
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петренко.pdf459,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.