Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10371
Title: Технологія виготовлення варених ковбас в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв
Authors: Strikha Ludmila, scientific director
Погорєлова, А. О.
Issue Date: 2021
Citation: Погорєлова А. О. Технологія виготовлення варених ковбас в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 69 с.
Abstract: Мета дослідження: визначити якість ковбас, виготовлених з різними добавками та їх технологія виробництва. Завдання дослідження: проаналізувати технологію вареної ковбаси на підприємстві, розрахувати попит на основні допоміжні матеріали, визначити вихід готової продукції, оцінити якість ковбаси та визначити економічну ефективність. Доведено, що варена ковбаса «Московська», виготовлена з зволожуючою добавкою каррагенан, має найвищий попит і кращу якість, ніж ковбаса з іншими добавками
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10371
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Погорелова.pdf539,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.