Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10375
Назва: Технологія виробництва хліба «Бородинський» в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод»
Автори: Підпала Тетяна Василівна, науковий керівник
Podpalaya Tatiana, scientific director
Шишкіна, Н. Д.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Шишкіна Н. Д. Технологія виробництва хліба «Бородинський» в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 59 с.
Короткий огляд (реферат): Актуальність роботи полягає в тому, що визначення якісних показників хліба відповідно до технології виготовлення та рецептур має важливе значеня, оскільки хліб є необхідним продуктом у харчюванні людей. Об’єктом дослідження були технологічні умови та способи виготовлення хліба «Бородинського» за різними рецептами. Предметом дослідження були параметри маси готової продукції та органолептичні показники хліба «Бородинського». Мета досліджень: визначення якісних показників хліба «Бородинський». Завдання досліджень: оцінити асортимент, дослідити технології приготування хлібних виробів, встановити оцінки якості хліба за органолептичними показниками. У результаті виконаних досліджень оцінили технологічні процеси та якісні показники хліба «Бородинський», виготовленого за різними рецептами. Висновки і пропозиції зроблені на підставі одержаних результатів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10375
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шишкіна.pdf903,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.