Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10375
Назва: | Технологія виробництва хліба «Бородинський» в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» |
Автори: | Підпала Тетяна Василівна, науковий керівник Podpalaya Tatiana, scientific director Шишкіна, Н. Д. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Шишкіна Н. Д. Технологія виробництва хліба «Бородинський» в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 59 с. |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність роботи полягає в тому, що визначення якісних показників хліба відповідно до технології виготовлення та рецептур має важливе значеня, оскільки хліб є необхідним продуктом у харчюванні людей. Об’єктом дослідження були технологічні умови та способи виготовлення хліба «Бородинського» за різними рецептами. Предметом дослідження були параметри маси готової продукції та органолептичні показники хліба «Бородинського». Мета досліджень: визначення якісних показників хліба «Бородинський». Завдання досліджень: оцінити асортимент, дослідити технології приготування хлібних виробів, встановити оцінки якості хліба за органолептичними показниками. У результаті виконаних досліджень оцінили технологічні процеси та якісні показники хліба «Бородинський», виготовленого за різними рецептами. Висновки і пропозиції зроблені на підставі одержаних результатів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10375 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шишкіна.pdf | 903,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.