Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10542
Назва: Технологія виробництва продукції птахівництва в умовах СТОВ «ПРОМІНЬ» Новоодеського району
Автори: Кириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник
Kyrychenko, Viktor, scientific director
Кривокульська, О. В.
Ключові слова: крос
лінія
утримання
каченята
технологія
вирощування
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Кривокульська О. В. Технологія виробництва продукції птахівництва в умовах СТОВ «ПРОМІНЬ» Новоодеського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник В. А. Кириченко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 82 с.
Короткий огляд (реферат): Випускну кваліфікаційну роботу викладено на 82 сторінках комп’ютерного тексту з використанням 42 бібліографічних джерел. До роботи внесено 15 таблиць, 7 рисунків та 6 додатків. Тема випускної кваліфікаційної роботи «Технологія виробництва продукції птахівництва в умовах СТОВ «Промінь» Новоодеського району». Об’єкт дослідження – технологія вирощування каченят на м’ясо. Предмет дослідження – показники росту і розвитку каченят кросу «Темп» при вирощуванні до 7-тижневого віку, їх життєздатність, раціони годівлі. Мета досліджень – аналіз технології вирощування каченят та пошук шляхів її удосконалення. Відповідно до мети в задачу досліджень входило: проаналізувати систему вирощування молодняку, провести аналіз раціонів годівлі каченят, дослідити динаміку живої маси, середньодобових та відносних приростів каченят у рівновагових угрупованнях протягом періоду вирощування, визначити збереженість каченят в процесі вирощування, дослідити ветеринарно-санітарні заходи, що застосовуються в господарстві, визначити економічну ефективність запропонованих заходів вирощування каченят. Проведеними дослідженнями встановлено, що вирощування каченят у рівновагових угрупованнях сприяє підвищенню основних зоотехнічних і економічних показників, що проявляються у збільшенні живої маси у 7-тижневому віці на 86,2 г і становить 2991,5 г, збереженості – на 1%, що дає можливість збільшення прибутку на 0,94 грн/гол. і підвищення рентабельності на 6,02%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10542
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Кривокульська.pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.