Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10558
Назва: | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2 |
Автори: | Федорчук, Валентина Григорівна Fedorchuk, Valentina |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2 : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 "Менеджмент" денної форми навчання / уклад. : В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 44 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10558 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-pererobki-i-zberigannya-silskogospodarskoyi-produkciyi-073.pdf | 1,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.