Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10558
Назва: Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2
Автори: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2 : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 "Менеджмент" денної форми навчання / уклад. : В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 44 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10558
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-pererobki-i-zberigannya-silskogospodarskoyi-produkciyi-073.pdf1,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.