Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10648
Назва: Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
Автори: Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Alexander
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : О. І. Петрова, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 58 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10648
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-polisaharidiv-laborat-181.pdf7,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.