Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10648| Назва: | Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості |
| Автори: | Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Крамаренко, Олександр Сергійович Kramarenko, Alexander |
| Дата публікації: | 2021 |
| Бібліографічний опис: | Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : О. І. Петрова, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 58 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10648 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tehnologiya-polisaharidiv-laborat-181.pdf | 7,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.