Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11301
Title: Kefir: history, characteristics, manufacturing technology
Other Titles: Кефір: історія, характеристика, технологія виробництва
Authors: Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник
Salamatina, Olga, scientific director
Sviatelyk, K.
Святелик, К. Ю.
Keywords: кефір
кефірні грибки
органолептичні показники кефіру
технологія виробництва аутентичного кефіру
kefir
kefir grains
sensory characteristics of kefir
technology of authentic kefir production
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Sviatelyk K. Kefir: History, Characteristics, Manufacturing Technology // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 53-56.
Abstract: В статті розкривається історія походження і виробництва кефіру, органолептичні показники кефіру, технологія виробництва кефіру.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11301
Appears in Collections:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2022
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53-56.pdf332,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.