Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11301
Title: | Kefir: history, characteristics, manufacturing technology |
Other Titles: | Кефір: історія, характеристика, технологія виробництва |
Authors: | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник Salamatina, Olga, scientific director Sviatelyk, K. Святелик, К. Ю. |
Keywords: | кефір кефірні грибки органолептичні показники кефіру технологія виробництва аутентичного кефіру kefir kefir grains sensory characteristics of kefir technology of authentic kefir production |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Sviatelyk K. Kefir: History, Characteristics, Manufacturing Technology // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 53-56. |
Abstract: | В статті розкривається історія походження і виробництва кефіру, органолептичні показники кефіру, технологія виробництва кефіру. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11301 |
Appears in Collections: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2022 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.