Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11301
Назва: | Kefir: history, characteristics, manufacturing technology |
Інші назви: | Кефір: історія, характеристика, технологія виробництва |
Автори: | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник Salamatina, Olga, scientific director Sviatelyk, K. Святелик, К. Ю. |
Ключові слова: | кефір кефірні грибки органолептичні показники кефіру технологія виробництва аутентичного кефіру kefir kefir grains sensory characteristics of kefir technology of authentic kefir production |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Sviatelyk K. Kefir: History, Characteristics, Manufacturing Technology // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 53-56. |
Короткий огляд (реферат): | В статті розкривається історія походження і виробництва кефіру, органолептичні показники кефіру, технологія виробництва кефіру. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11301 |
Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2022 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
53-56.pdf | 332,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.