Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11301
Назва: Kefir: history, characteristics, manufacturing technology
Інші назви: Кефір: історія, характеристика, технологія виробництва
Автори: Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник
Salamatina, Olga, scientific director
Sviatelyk, K.
Святелик, К. Ю.
Ключові слова: кефір
кефірні грибки
органолептичні показники кефіру
технологія виробництва аутентичного кефіру
kefir
kefir grains
sensory characteristics of kefir
technology of authentic kefir production
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Sviatelyk K. Kefir: History, Characteristics, Manufacturing Technology // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 53-56.
Короткий огляд (реферат): В статті розкривається історія походження і виробництва кефіру, органолептичні показники кефіру, технологія виробництва кефіру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11301
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2022
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
53-56.pdf332,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.