Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11365
Title: Technological processes during cheese production
Other Titles: Технологічні процеси під час виробництва сирів
Authors: Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник
Salamatina, Olga, scientific director
Стокалюк, Д.
Stokaliuk, D.
Keywords: сорт
смакові якості
класифікація сирів
натуральний сир
технологічний сир
стандарт
variety
taste qualities
classification of cheeses
natural cheese
technological cheese
standard
Issue Date: 2021
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Stokaliuk D. Technological processes during cheese production // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 135-139.
Abstract: У статті йдеться про етапи виробництва сирів різних видів, технологічні особливості їх виробництва.
-
The article deals with the stages of production of cheeses of different types, technological features of their production.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11365
Appears in Collections:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2021
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
135-139.pdf673,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.