Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11365
Title: | Technological processes during cheese production |
Other Titles: | Технологічні процеси під час виробництва сирів |
Authors: | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник Salamatina, Olga, scientific director Стокалюк, Д. Stokaliuk, D. |
Keywords: | сорт смакові якості класифікація сирів натуральний сир технологічний сир стандарт variety taste qualities classification of cheeses natural cheese technological cheese standard |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Stokaliuk D. Technological processes during cheese production // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 135-139. |
Abstract: | У статті йдеться про етапи виробництва сирів різних видів, технологічні особливості їх виробництва. - The article deals with the stages of production of cheeses of different types, technological features of their production. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11365 |
Appears in Collections: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2021 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
135-139.pdf | 673,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.