Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11365| Title: | Technological processes during cheese production |
| Other Titles: | Технологічні процеси під час виробництва сирів |
| Authors: | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник Salamatina, Olga, scientific director Стокалюк, Д. Stokaliuk, D. |
| Keywords: | сорт смакові якості класифікація сирів натуральний сир технологічний сир стандарт variety taste qualities classification of cheeses natural cheese technological cheese standard |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Citation: | Stokaliuk D. Technological processes during cheese production // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 135-139. |
| Abstract: | У статті йдеться про етапи виробництва сирів різних видів, технологічні особливості їх виробництва. - The article deals with the stages of production of cheeses of different types, technological features of their production. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11365 |
| Appears in Collections: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2021 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 135-139.pdf | 673,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.