Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11365
Назва: | Technological processes during cheese production |
Інші назви: | Технологічні процеси під час виробництва сирів |
Автори: | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник Salamatina, Olga, scientific director Стокалюк, Д. Stokaliuk, D. |
Ключові слова: | сорт смакові якості класифікація сирів натуральний сир технологічний сир стандарт variety taste qualities classification of cheeses natural cheese technological cheese standard |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Stokaliuk D. Technological processes during cheese production // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 135-139. |
Короткий огляд (реферат): | У статті йдеться про етапи виробництва сирів різних видів, технологічні особливості їх виробництва. - The article deals with the stages of production of cheeses of different types, technological features of their production. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11365 |
Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2021 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
135-139.pdf | 673,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.