Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11365
Назва: Technological processes during cheese production
Інші назви: Технологічні процеси під час виробництва сирів
Автори: Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник
Salamatina, Olga, scientific director
Стокалюк, Д.
Stokaliuk, D.
Ключові слова: сорт
смакові якості
класифікація сирів
натуральний сир
технологічний сир
стандарт
variety
taste qualities
classification of cheeses
natural cheese
technological cheese
standard
Дата публікації: 2021
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Stokaliuk D. Technological processes during cheese production // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 135-139.
Короткий огляд (реферат): У статті йдеться про етапи виробництва сирів різних видів, технологічні особливості їх виробництва.
-
The article deals with the stages of production of cheeses of different types, technological features of their production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11365
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2021
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
135-139.pdf673,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.