Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11390
Назва: Науково-дослідна робота студентів
Автори: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Савінок, Оксана Миколаївна
Savinok, Oksana
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Науково-дослідна робота студентів : метод. реком. до виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала, Л. О. Стріха, О. М. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2022. 79 с.
Опис: Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11390
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pidpala-nauk-doslidn-robot-prakt-2022.pdf1,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.