Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11421
Title: Технологія приготування страв сучасної української кухні
Authors: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія приготування страв сучасної української кухні : для лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук, О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2022. 32 с.
Description: Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11421
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
shevchuk-tehnolog-ukr-kuhni-lab-rab-2022.pdf261,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.