Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11421
Title: | Технологія приготування страв сучасної української кухні |
Authors: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія приготування страв сучасної української кухні : для лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук, О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2022. 32 с. |
Description: | Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11421 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
shevchuk-tehnolog-ukr-kuhni-lab-rab-2022.pdf | 261,95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.