Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11421| Назва: | Технологія приготування страв сучасної української кухні |
| Автори: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Технологія приготування страв сучасної української кухні : для лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук, О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2022. 32 с. |
| Опис: | Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11421 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| shevchuk-tehnolog-ukr-kuhni-lab-rab-2022.pdf | 261,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.