Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11422
Назва: Організація виробництва в закладах харчування
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Організація виробництва в закладах харчування : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. О. Стріха, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 38 с.
Опис: Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11422
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
striha-organizac-virob-v-zaklad-harchuv-prakt-rab-2022.pdf582,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.