Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11429
Назва: | Виробництво органічної продукції в контексті продовольчої безпеки України |
Автори: | Шебаніна, Олена В’ячеславівна, науковий керівник Shebanina, Elena, scientific director Бурковська, Анна Іванівна Burkovskaia, Anna |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Бурковська А. Виробництво органічної продукції в контексті продовольчої безпеки України // Проблеми та перспективи розвитку економіки України: погляд молоді : матеріали ХІV Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Черкаси, 20 квітня 2022 р. Черкаси : ЧДБК, 2022. С. 9-11. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11429 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
9-11.pdf | 341,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.