Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11611
Назва: | Виробнича (переддипломна) практика |
Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan Зюзько, Алла Валентинівна Ziuzko, Alla Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Виробнича (переддипломна) практика : методичні рекомендації для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала, О. І. Петрова, Л. О. Стріха, Р. О. Трибрат, А. В. Зюзько, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 25 с. |
Опис: | Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11611 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pidpala-virob-prakt-181-bak-2022.pdf | 304,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.