Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11611
Title: Виробнича (переддипломна) практика
Authors: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Виробнича (переддипломна) практика : методичні рекомендації для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала, О. І. Петрова, Л. О. Стріха, Р. О. Трибрат, А. В. Зюзько, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 25 с.
Description: Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11611
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pidpala-virob-prakt-181-bak-2022.pdf304,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.