Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11864
Title: | Безпечність та якість харчових продуктів |
Authors: | Стародубець, Олексій Олександрович Starodubets, Aleksey Люта, Ірина Миколаївна Lyuta, Iryna Білопольська, Таміла Петрівна Bilopolska, Tamila |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Безпечність та якість харчових продуктів : метод. реком. до виконання курсового проєкту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : О. О. Стародубець, І. М. Люта, Т. П. Білопольська. Миколаїв : МНАУ, 2022. 32 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11864 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bezpechnist_ta_yakist_kharchovykh_produktiv_212_mahistr.pdf | 477,88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.