Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11864
Title: Безпечність та якість харчових продуктів
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович
Starodubets, Aleksey
Люта, Ірина Миколаївна
Lyuta, Iryna
Білопольська, Таміла Петрівна
Bilopolska, Tamila
Issue Date: 2022
Citation: Безпечність та якість харчових продуктів : метод. реком. до виконання курсового проєкту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : О. О. Стародубець, І. М. Люта, Т. П. Білопольська. Миколаїв : МНАУ, 2022. 32 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11864
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bezpechnist_ta_yakist_kharchovykh_produktiv_212_mahistr.pdf477,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.