Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11864
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтародубець, Олексій Олександрович-
dc.contributor.authorStarodubets, Aleksey-
dc.contributor.authorЛюта, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorLyuta, Iryna-
dc.contributor.authorБілопольська, Таміла Петрівна-
dc.contributor.authorBilopolska, Tamila-
dc.date.accessioned2022-11-03T13:17:38Z-
dc.date.available2022-11-03T13:17:38Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБезпечність та якість харчових продуктів : метод. реком. до виконання курсового проєкту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : О. О. Стародубець, І. М. Люта, Т. П. Білопольська. Миколаїв : МНАУ, 2022. 32 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11864-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleБезпечність та якість харчових продуктівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bezpechnist_ta_yakist_kharchovykh_produktiv_212_mahistr.pdf477,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.