Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11864
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стародубець, Олексій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Starodubets, Aleksey | - |
dc.contributor.author | Люта, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Lyuta, Iryna | - |
dc.contributor.author | Білопольська, Таміла Петрівна | - |
dc.contributor.author | Bilopolska, Tamila | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-03T13:17:38Z | - |
dc.date.available | 2022-11-03T13:17:38Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Безпечність та якість харчових продуктів : метод. реком. до виконання курсового проєкту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : О. О. Стародубець, І. М. Люта, Т. П. Білопольська. Миколаїв : МНАУ, 2022. 32 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11864 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Безпечність та якість харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bezpechnist_ta_yakist_kharchovykh_produktiv_212_mahistr.pdf | 477,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.