Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11864
Назва: Безпечність та якість харчових продуктів
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович
Starodubets, Aleksey
Люта, Ірина Миколаївна
Lyuta, Iryna
Білопольська, Таміла Петрівна
Bilopolska, Tamila
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Безпечність та якість харчових продуктів : метод. реком. до виконання курсового проєкту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : О. О. Стародубець, І. М. Люта, Т. П. Білопольська. Миколаїв : МНАУ, 2022. 32 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11864
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bezpechnist_ta_yakist_kharchovykh_produktiv_212_mahistr.pdf477,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.