Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11864
Назва: | Безпечність та якість харчових продуктів |
Автори: | Стародубець, Олексій Олександрович Starodubets, Aleksey Люта, Ірина Миколаївна Lyuta, Iryna Білопольська, Таміла Петрівна Bilopolska, Tamila |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Безпечність та якість харчових продуктів : метод. реком. до виконання курсового проєкту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : О. О. Стародубець, І. М. Люта, Т. П. Білопольська. Миколаїв : МНАУ, 2022. 32 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11864 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bezpechnist_ta_yakist_kharchovykh_produktiv_212_mahistr.pdf | 477,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.