Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11969
Назва: Толерантність в основі товарного виробництва
Автори: Лесік, Ірина Миколаївна, науковий керівник
Lesik, Iryna, scientific director
Дітковська, Ельвіра
Ditkovska, Elvira
Ключові слова: толерантність
споживач
товаровиробник
пальмова олія
харчова промисловість
екологічна проблема
tolerance
consumer
producer
palm oil
food industry
environmental problem
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Дітковська Е. Толерантність в основі товарного виробництва // Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі : матеріали наук. кругл. столу здобувачів вищої освіти, 16 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 15-18.
Короткий огляд (реферат): Авторами розглянуто толерантний підхід у харчовій промисловості. Окреслено основні проблеми та негативні наслідки, пов’язані з відсутністю толерантного підходу. Визначено окремі напрями вирішання проблеми.
-
The authors consider the tolerant approach in the food industry. The main problems and negative consequences associated with the lack of a tolerant approach are outlined. Some directions for solving the problem are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11969
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті студентів МНАУ
Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16-19.pdf315,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.