Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11969
Назва: | Толерантність в основі товарного виробництва |
Автори: | Лесік, Ірина Миколаївна, науковий керівник Lesik, Iryna, scientific director Дітковська, Ельвіра Ditkovska, Elvira |
Ключові слова: | толерантність споживач товаровиробник пальмова олія харчова промисловість екологічна проблема tolerance consumer producer palm oil food industry environmental problem |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Дітковська Е. Толерантність в основі товарного виробництва // Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі : матеріали наук. кругл. столу здобувачів вищої освіти, 16 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 15-18. |
Короткий огляд (реферат): | Авторами розглянуто толерантний підхід у харчовій промисловості. Окреслено основні проблеми та негативні наслідки, пов’язані з відсутністю толерантного підходу. Визначено окремі напрями вирішання проблеми. - The authors consider the tolerant approach in the food industry. The main problems and negative consequences associated with the lack of a tolerant approach are outlined. Some directions for solving the problem are determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11969 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті студентів МНАУ Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі - 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16-19.pdf | 315,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.