Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12035
Назва: Кухні країн світу
Автори: Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Alexander
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Кухні країн світу : метод. реком. для проведення лабор. занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад.: О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 70 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12035
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kuhni-krayin-svitu-181-bakalavr-labor.pdf535,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.