Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12303
Title: Особливості виробництва зеленого байхового чаю
Authors: Сирота, К. О
Syrota, K.
Волощук, Ірина Валеріївна
Voloshchuk, Iryna
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаевський національний аграрний університет
Citation: Сирота К. О., Волощук І. В. Особливості виробництва зеленого байхового чаю // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 21-23 листопада 2018 р. Миколаїв : МНАУ, 2018. C. 78-79.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12303
Appears in Collections:Перлини степового краю - 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник_Перлини__ТОМ 1_ 2018-78-79.pdf615,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.