Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12303
Title: | Особливості виробництва зеленого байхового чаю |
Authors: | Сирота, К. О Syrota, K. Волощук, Ірина Валеріївна Voloshchuk, Iryna |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаевський національний аграрний університет |
Citation: | Сирота К. О., Волощук І. В. Особливості виробництва зеленого байхового чаю // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 21-23 листопада 2018 р. Миколаїв : МНАУ, 2018. C. 78-79. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12303 |
Appears in Collections: | Перлини степового краю - 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник_Перлини__ТОМ 1_ 2018-78-79.pdf | 615,54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.