Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12303
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСирота, К. О-
dc.contributor.authorSyrota, K.-
dc.contributor.authorВолощук, Ірина Валеріївна-
dc.contributor.authorVoloshchuk, Iryna-
dc.date.accessioned2023-01-05T12:23:15Z-
dc.date.available2023-01-05T12:23:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСирота К. О., Волощук І. В. Особливості виробництва зеленого байхового чаю // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 21-23 листопада 2018 р. Миколаїв : МНАУ, 2018. C. 78-79.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12303-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаевський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleОсобливості виробництва зеленого байхового чаюuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Перлини степового краю - 2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Перлини__ТОМ 1_ 2018-78-79.pdf615,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.