Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12303
Назва: | Особливості виробництва зеленого байхового чаю |
Автори: | Сирота, К. О Syrota, K. Волощук, Ірина Валеріївна Voloshchuk, Iryna |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаевський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Сирота К. О., Волощук І. В. Особливості виробництва зеленого байхового чаю // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 21-23 листопада 2018 р. Миколаїв : МНАУ, 2018. C. 78-79. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12303 |
Розташовується у зібраннях: | Перлини степового краю - 2018 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник_Перлини__ТОМ 1_ 2018-78-79.pdf | 615,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.