Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12303
Назва: Особливості виробництва зеленого байхового чаю
Автори: Сирота, К. О
Syrota, K.
Волощук, Ірина Валеріївна
Voloshchuk, Iryna
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаевський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Сирота К. О., Волощук І. В. Особливості виробництва зеленого байхового чаю // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 21-23 листопада 2018 р. Миколаїв : МНАУ, 2018. C. 78-79.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12303
Розташовується у зібраннях:Перлини степового краю - 2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Перлини__ТОМ 1_ 2018-78-79.pdf615,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.