Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12318
Назва: Сучасна технологія виготовлення томатної пасти
Автори: Цой, Н. Г.
Tsoi, N.
Дудяк, Іван Дмитрович
Dudyak, Ivan
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаевський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Цой Н. Г., Дудяк І. Д. Сучасна технологія виготовлення томатної пасти // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 21-23 листопада 2018 р. Миколаїв : МНАУ, 2018. C. 80-81.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12318
Розташовується у зібраннях:Перлини степового краю - 2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Перлини__ТОМ 1_ 2018-80-81.pdf508,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.