Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12539
Title: Організація готельно-ресторанної справи
Authors: Ястремська, Анна Анатоліївна
Yastremska, Anna
Issue Date: 2022
Citation: Організація готельно-ресторанної справи : рекомендаційний покажчик літератури / уклад. А. А. Ястремська ; за ред. О. О. Цокало. Миколаїв : МНАУ, 2022. 92 с.
Abstract: В бібліографічному покажчику «Організація готельно-ресторанної справи» розкрито сутність процесів організації, економіки та управління і надання послуг в готельному і ресторанному господарствах. До складу покажчика увійшли відомості про законодавчо-нормативну базу, навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з питань планування та управління в готельно-ресторанному бізнесі, а також приділено увагу питанням етикету і сервісу в готельно-ресторанних підприємствах.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12539
Appears in Collections:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
gotel-2022-web.pdf1,15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.