Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12539
Title: | Організація готельно-ресторанної справи |
Authors: | Ястремська, Анна Анатоліївна Yastremska, Anna |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Організація готельно-ресторанної справи : рекомендаційний покажчик літератури / уклад. А. А. Ястремська ; за ред. О. О. Цокало. Миколаїв : МНАУ, 2022. 92 с. |
Abstract: | В бібліографічному покажчику «Організація готельно-ресторанної справи» розкрито сутність процесів організації, економіки та управління і надання послуг в готельному і ресторанному господарствах. До складу покажчика увійшли відомості про законодавчо-нормативну базу, навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з питань планування та управління в готельно-ресторанному бізнесі, а також приділено увагу питанням етикету і сервісу в готельно-ресторанних підприємствах. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12539 |
Appears in Collections: | Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
gotel-2022-web.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.