Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12543
Title: Сучасні технології переробки і зберігання плодів та ягід
Authors: Ткаченко, Діна Віталіївна
Tkachenko, Dyna
Пустова Ольга Григорівна, редактор
Цокало Олена Олександрівна, редактор
Issue Date: 2022
Citation: Сучасні технології переробки і зберігання плодів та ягід : рекомендаційний покажчик літератури / уклад. Д. В. Ткаченко ; за ред. О. Г. Пустова, О. О. Цокало. Миколаїв : МНАУ, 2022. 68 с.
Abstract: Бібліографічний покажчик «Сучасні технології переробки і зберігання плодів та ягід» присвячений темі сучасного стану та перспективним напрямам розвитку технологій переробки і зберігання плодів та ягід. До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з питань переробки і зберігання плодів та ягід.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12543
Appears in Collections:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pereob_yag_2022-web.pdf1,14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.