Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12582
Назва: Експертиза і контроль якості харчових продуктів
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович
Starodubets, Aleksey
Каницька, Ірина Вікторівна
Kanytska, Iryna
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Експертиза і контроль якості харчових продуктів : методичні рекомендації до виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. Стародубець, І. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2022. 71 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12582
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
starodubec-eksper-harch-prod-lab-2022.pdf940,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.