Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12822
Назва: | Особливості кулінарної справи міста Миколаєва у ХІХ столітті |
Автори: | Березовська, Тетяна Всеволодівна Berezovska, Tatiana |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Миколаевський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Березовська Т. В. Особливості кулінарної справи міста Миколаєва у ХІХ столітті // Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників, м. Миколаїв, 20-22 квітня 2022 р. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 49-52. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12822 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників - 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-22-04-22-49-52.pdf | 177,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.