Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13050
Title: | Технологія оздоровчих харчових продуктів |
Authors: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Технологія оздоровчих харчових продуктів : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчовітехнології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 96 с. |
Abstract: | У конспекті лекцій викладено матеріал про технологію виготовлення продуктів функціонального призначення. Розгянуто питання щодо покращення харчування різних верст населення; використання біологічно активних речовин у харчуванні |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13050 |
Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-ozdorovchih-harchovih-produktiv-konspekt.pdf | 799,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.