Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13050
Title: Технологія оздоровчих харчових продуктів
Authors: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2023
Citation: Технологія оздоровчих харчових продуктів : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчовітехнології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 96 с.
Abstract: У конспекті лекцій викладено матеріал про технологію виготовлення продуктів функціонального призначення. Розгянуто питання щодо покращення харчування різних верст населення; використання біологічно активних речовин у харчуванні
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13050
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnologiya-ozdorovchih-harchovih-produktiv-konspekt.pdf799,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.