Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13050
Назва: | Технологія оздоровчих харчових продуктів |
Автори: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Технологія оздоровчих харчових продуктів : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчовітехнології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 96 с. |
Короткий огляд (реферат): | У конспекті лекцій викладено матеріал про технологію виготовлення продуктів функціонального призначення. Розгянуто питання щодо покращення харчування різних верст населення; використання біологічно активних речовин у харчуванні |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13050 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-ozdorovchih-harchovih-produktiv-konspekt.pdf | 799,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.