Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13789
Назва: Методика і результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур
Автори: Доценко, Наталія Андріївна
Dotsenko, Nataliya
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Доценко Н. А. Методика і результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур // Розвиток українського села – основа аграрної реформи України : матеріали причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу, 20-22 квітня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2016. С. 125-131.
Короткий огляд (реферат): В статті приведена методика і результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур: кавун, диня. В процесі впливу робочих органів здійснюється зміна в необхідному напрямку початкового стану насіннєвих плодів та досягнення максимального збереження якості насіння. Можливість досягнення такої мети визначається геометричними і режимними параметрами робочих органів, а також фізичними і технологічними якостями вихідного матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13789
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2016-125-131.pdf355,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.