Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13789
Назва: | Методика і результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур |
Автори: | Доценко, Наталія Андріївна Dotsenko, Nataliya |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Доценко Н. А. Методика і результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур // Розвиток українського села – основа аграрної реформи України : матеріали причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу, 20-22 квітня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2016. С. 125-131. |
Короткий огляд (реферат): | В статті приведена методика і результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур: кавун, диня. В процесі впливу робочих органів здійснюється зміна в необхідному напрямку початкового стану насіннєвих плодів та досягнення максимального збереження якості насіння. Можливість досягнення такої мети визначається геометричними і режимними параметрами робочих органів, а також фізичними і технологічними якостями вихідного матеріалу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13789 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2016-125-131.pdf | 355,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.