Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1394
Назва: | Порівняльна характеристика фізико-хімічного складу цистернального та альвеолярного козячого молока за умов видоювання Сравнительная характеристика физико-химического состава цистернального и альвеолярного козьего молока в условиях выдаивания. Comparative characteristics of physical and chemical cistern and alveolar goat milk composition by milking conditions. |
Автори: | Фотіна, Т. І. Шаповалов, С. О. Калашніков, В. О. Кисельов, О. В. Ладика, Л. М. Фотина, Т. И. Шаповалов, С. А. Калашников, В. А. Кисельов, А. В. Fotina, T. Shapovalov, S. Kalashnikov, V. Kyselov, A. Ladyka, L. |
Ключові слова: | молоко кіз альвеолярне молоко транзиторно-альвеолярне молоко цистернальне молоко масова частка жиру масова частка протеїну масова частка лактози масова частка сухої речовини точка замерзання молока кіз milk goats alveolar milk transient-alveolar milk milk tsysternalne Fat protein mass fraction mass fraction of lactose the mass fraction of dry matter the freezing point of milk goats молоко коз альвеолярное молоко транзиторно-альвеолярное молоко массовая доля жира массовая доля протеина массовая доля лактозы массовая доля сухого вещества точка замерзания молока коз |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Порівняльна характеристика фізико-хімічного складу цистернального та альвеолярного козячого молока за умов видоювання / [Т. І. Фотіна, С. О. Шаповалов, В. О. Калашніков та ін.]// Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2014. – Вип. 2 (78). – С. 163-170. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі викладено особливості різниці між масовою часткою ком-
понентів цистернального та альвеолярного молока. Показано, що в
альвеолярному молоці масова частка жиру, протеїну, лактози, сухої
речовини більша в середньому на 15; 4; 2,8; 7% відповідно. Показано
різницю точки замерзання цистернального та альвеолярного молока,
визначено, що в альвеолярному молоці температура замерзання біль-
ша в середньому на 2,76%. В работе изложены особенности разницы между массовой долей компо- нентов цистернального и альвеолярного молока. Показано, что в альвеоляр- ном молоке массовая доля жира, протеина, лактозы, сухого вещества больше в среднем на 15; 4; 2,8; 7% соответственно. Показана разница точки замерзания цистернального и альвеолярного молока, определено, что в альвеолярном мо- локе температура замерзания больше в среднем на 2,76%. The paper presents the features of the difference between the mass fraction of cistern and alveolar milk. It he’s shown that in alveolar milk mass of fat, protein, lactose, dry substance higher in an average of 15; 4; 2.8; 7% , respectively. It has shown the difference in terms freezing of cistern and alveolar milk, determined that the alveolar milk freezing point higher on average by 2.76%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1394 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 2 (78). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n78v2r2014fotina.pdf | 311,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.