Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13974
Title: Грузинська кухня: традиції та підхід до іновацій
Authors: Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник
Shevchuk, Natalya, scientific director
Негреско, А.
Issue Date: 2023
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Негреско А. Грузинська кухня: традиції та підхід до іновацій // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції, м. Миколаїв, 15-16 березня 2023 р. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 41-43.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13974
Appears in Collections:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2023
Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
grs-kohf-15-16-03-2023-41-43.pdf376,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.