Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13985
Title: | Особливості національної кухні Бельгії |
Authors: | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник Shevchuk, Natalya, scientific director Святелик, К. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Святелик К. Особливості національної кухні Бельгії // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції, м. Миколаїв, 15-16 березня 2023 р. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 60-61. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13985 |
Appears in Collections: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2023 Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
grs-kohf-15-16-03-2023-60-61.pdf | 362,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.